torstai 25. lokakuuta 2012

Lokakuulaihdutus, 25. päivä

Olen tullut ulos kaapista. Siis ruokakaapista. En ole tänään lipsunut. Eilisestä muutaman kuivahedelmän napsimisesta sakotettiin tänä aamuna kilon verran puntarilla. Siis muutama kuivahedelmä on ehkä vähän alakanttiin, mutta en mä niitä sentään kiloa syönyt.

Tänään olen syönyt tunnollisesti melkein mitä pitikin. Iltapala jäi kyllä väliin, koska ei ollut nälkä. Söin kaikki ruoat myöhässä, ja nyt en enää jaksa. Väsyttää enemmän kuin nälättää.

Kävin tänään 45 minuutin kävelylenkillä ja 45 minuutin juoksulenkillä. Ehkä saan sillä vähän anteeksi eilisiä napsimisiani. Ehkä huomenna voin jo lakata tuntemasta huonoa omaatuntoa.

En varmaankaan ehdi raportoida loppua lokakuulaihdutustani. Opiskelen huomisillan ja lauantaipäivän ja pikkujouluilen lauantai-illan. Pikkujouluissa heitän hyvästit dieetille. Olen jo valinnut ruokalistalta kasvisrisottoa ja jos vain joku muukin ottaa jälkiruokaa, syön Tampereen jäätelötehtaan jäätelöä. Nam. Raportoin sitten seuraavaksi sellaisia, miten yritän pitää karistetut kaksi-kolme kiloa poissa ja karistaa jouluun mennessä vielä muutaman lisää. Jos karistaisin puoli kiloa viikossa, olisin jouluna tavoitepainossani. Vaan ei se taida ihan niin mennä. Sitä paitsi, kuka hullu nyt jouluksi laihduttaa? Silloinhan saa kaiken korkojen kera takaisin.
Ai niin, mutta enhän mäkään enää lauantaina laihduta.
Mähän vain muutan elämäntapojani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti