tiistai 2. lokakuuta 2012

Lokakuulaihdutus, 2.päivä

Toinen päivä on lähtenyt käyntiin hieman eilistä helpompana. Nälkä on, mutta se ei kiusaa, ja päänsärkykin on, mutta se on väistynyt jonnekin taka-alalle eikä häiritse niin paljon.

Rasvainen ruoka pitää nälkää niin paljon paremmin kuin suuri määrä vihanneksia, että huomaan syöneeni aivan liikaa. Olisin varmasti ennen pitkää laihtunut myös kohtuullisilla annoksilla mitä tahansa, mutta ongelma on juuri se, että kohtuullisuus on kovin vaikeaa. Joka asiassa.

Olin lauantaina kylässä perheessä, jossa on kolme lasta. Heillä ei siitä huolimatta ollut ylimääräistä rojua ja rompetta missään. Kun kysyin asiasta, perheenäiti selitti, että he karsivat koko ajan ja laittavat ylimääräisen kiertoon. Kuulosti ihailtavalta. Lapsilla ei ehkä ollut hirveästi leluja, joilla leikkiä, mutta eivät minunkaan lapseni leiki omilla leluillaan juuri koskaan. Tällaista ruotsalaista lagom-ajattelua voisi soveltaa kaikessa. Ei liikaa ruokaa, tavaraa, harrastuksia, projekteja, vaatteita yms. Vähempi riittää aika monessa.

Tänään on sitten sen rasvanpolttolenkin vuoro. Saa nähdä, mitä elimistö tykkää lähteä pitkästä aikaa juoksemaan, ja vielä todennäköisesti nälkäisenä. Tässä vaiheessa täytyy koko ajan hokea, että tämä on minun omaksi parhaakseni. Älä sorru, älä jätä lenkkiä väliin, vaikka sataisi. Kiität myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti