perjantai 21. syyskuuta 2012

Viikkokatsaus 1

Olen syönyt viikon aikana mm. seuraavaa: hampurilaisaterian, subin, 3 palaa omenapiirakkaa, palan piimäkakkua, viipaleen kääretorttua, kaksi annosta jäätelöä. Ei kuulosta ihan ranskattaren ruokavalioita. Pikemminkin suomettarelta. Ei sellaiselta vehnänkorren vertaiselta elovenatytöltä vaan pikemminkin pönäkältä tuulipukutädiltä. Parantamisen varaa siis on.

Olen liikkunut kuusi tuntia, ja sehän on kai hyvä saavutus tällaiselta pönäkältä tanakalta suomettarelta. Olen myös tiputtanut tuulipuvun sisältä 1,2 kg, joten ihan voisi ajatella, että olen oikeaan suuntaan menossa. Toki tiedän, ettei paino jatka putoamista, ellen koko ajan tee pieniä korjausliikkeitä. Lupaan siis yrittää tällä toisella viikolla vielä hieman enemmän.

Joka tapauksessa ostin itselleni hiusvärin palkinnoksi ensimmäisen kilon pudotuksesta.

Naapuri muuten sanoi tänään, että kyllä teidänkin pitäisi tehdä tuolle pihalle jotain. He itse tekevät tällä hetkellä 40 000 maksavaa piharemonttia. Kun oma piha alkaa näyttää hienolta, näyttää naapurin 30 vuotta vanha kiveys tietenkin aika kulahtaneelta. Mutta millä oikeudella he voivat meidän pihaamme kommentoida? Että koska he joutuvat sitä katselemaan? Pitäisikö minunkin sanoa vaikka, että voisitteko te hiukan laihduttaa, kun on niin ikävä katsoa aamukahvilta tuollaista lyllertämistä? Esimerkiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti