torstai 8. marraskuuta 2012

Nyt onnistun!

Aamun teepussisitaatti, joka sopii juuri tähän päivään:

"Even a journey of a thousand miles starts with the first step."

Nyt on tasan se kaksi kiloa poissa, jonka sain kuukauden kitudieetillä karistettua. Pieni (vajaan viikon) repsahdus tuossa oli, mutta nyt olen saanut itseäni ainakin päivän ajan pidettyä lieassa. Tämä julkinen häpeäpaalu eli se, että kirjoitan tänne kaiken, mitä syön, toimii. En huijaa raportoimisessa, en yhtään. Saatte aivan vapaasti kommentoida ja kertoa, mikä ruokavaliossani on pielessä. Pyrin siis syömään pienen aterian neljän tunnin välein, välttämään liikaa rasvaa ja kiinnittämään huomioni proteiinin saantiin kasvisruokavaliossani. No niin, siis:

Aamiainen klo 7: ruisleipäviipale (real-tyyppinen, mutta itse Ikean puolivalmisteesta paistettu), pesto rosso, tomaatti, omena, tee+maito, vissy

Lounas klo 13: karibialainen sosekeitto (ohje aiemmin tässä blogissa, kikherneillä proteinisoituna), ruisleipäviipale, pesto rosso, vissy

Päivällinen klo 18: avokadopasta (1/6 neljän annoksen reseptistä eli ihan kohtuuannos, kun ajattelee, että ateria sisältää kuitenkin aika paljon parmesaania ja pecorinoa ja pastaa), lohkoperunoita (eivät kuuluneet suunnitelmaan, vaan napsin niitä muun perheen aterialta jääneeltä pellilliseltä.. tämä oli tämän päivän heikoin lenkki, hyvästi).

Kävin juoksemassa, ja minusta riippumattomista syistä lenkki jäi aiottua lyhyemmäksi. Viuhdin baletin pitäisi kestää 45 minuuttia, jonka verran siis juoksen yleensä torstaisin. Nyt Viuhti kuitenkin kaatui hallin pihassa kiirehtiessään balettiin juosten ja sai reiteensä niin kovat verinaarmut, että niitä putsatessa ja lasta lohduttaessa kului lenkkeilyaikaa sellainen kymmenen minuuttia. Ehdin siis juosta vaivaisen puoli tuntia ja 4,54 kilometriä, mutta eipä tällaisille voi mitään. Pääasia, että tyttö on kunnossa eikä esimerkiksi kaatunut peruuttavan auton alle.

Tiedossa on tapahtumantäyteiset kolme päivää. Opiskelen perjantai-illan ja lauantain, ja talkoilen luistelukilpailuissa sunnuntain eli isänpäivän. Raportoin siis varmaankin viikonlopun asioista vasta ensi viikolla, luulisin. Ainakin tiedossa on ruokatilityksiä ja muutamia reseptejä. Huomenna päivällä kokkailen kasviskaalikääryleitä (jotta muulla perheellä olisi miellyttävä hajumaailma täällä, kun olen itse poissa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti